Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване и прегрупиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

здр колега задвигател и скорости а може и цялата колко и тарсиш
    Алфа Ромео 33 1.3 боксер - бивша
    Алфа Ромео 166 2.4 ЖТД 136к.с моята лейди

Comment

аз сам от твардица Алфа 33 1,3 боксер 92 надявам се лятото да си взема 166
      Алфа Ромео 33 1.3 боксер - бивша
      Алфа Ромео 166 2.4 ЖТД 136к.с моята лейди

Comment

Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщение
        ето заповядай...Опс последната я обърках

Бреии хубава количка си имал ти колега
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

към кого отправяш въпроса?
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
            Говореше се по едно време за боксер среща, нали а у 145/6ци щеше да има, немаше да е баш умрела среща с няколко 33ки, но нито откривам темата, нито някой пише какво е станало.
            Там е работата, че само се поговори и когато трябваше да се присъства бях само аз и се зарекох повече да не повдигам въпроса за срещи, секти и т.н.
            Иначе Спринта е жив но спи и чака средно дневни температури над 15 градуса

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
              Там е работата, че само се поговори и когато трябваше да се присъства бях само аз и се зарекох повече да не повдигам въпроса за срещи, секти и т.н.
              Иначе Спринта е жив но спи и чака средно дневни температури над 15 градуса
              не се оправдавай! и аз чаках за среща,ама си общувах с кипариситеТо като дойда в Перник ,ще ти направя един телефон,та дано се видиме.На лудия канар телефона го имам.Всичко това ще стане ако ми дадеш твоя
              Моя е 088 77 33 174
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от valentino Покажи съобщение
                опс една от автомивките на околовръсното поправете ме ако греша!
                тъй тъй....

Comment

Оооо хич не се оправдавам защото предишната неделя, преди ти да си общуваш с кипарисите на твоето място там бях аз 0896 464668

Comment

Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
                    Бреии хубава количка си имал ти колега
                    хубава я,направо е огън....Лятото май ще и вземем компания.....

Comment

Малко за раздвижване на темата, да не кажете че всички сме се отказали от боксерите погледнете в тунинг и рацинг има една темичка за боксерче....
                      Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Ти и ти избухна с тая 33ка! К'ви коне е звяра, имаш ли неква представа?
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Представа нямам никаква, като стане всичко на 6 ще я замеря...
                          Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

КОЛЕГИ, ако оправя моята ще я снимам но...а за среща на 33ки, бих искал да стане тая работа.
                            alfa romeo 33 1.7i 16v boxer

Comment

Първоначално публикувано от kolatafan Покажи съобщение
                              КОЛЕГИ, ако оправя моята ще я снимам но...а за среща на 33ки, бих искал да стане тая работа.
                              Колега, от къде си? Какво имаш да и правиш? Дай малко снимкив материал.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                              BMW E30
                              BMW E36

Comment

Колеги да се включа и аз в преброяването.Карам 33-ката от 2003г. ,колкото нерви съм пръснал по тази кола толкова и удоволствие ми е донесла
                                Attached Files
                                Last edited by pitbull; d.m.y г., 19:45.
                                EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                                Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                                Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Working...
                                X